زهرة حديش



 
الرئيسيةالرئيسية  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  الأعضاءالأعضاء  المجموعاتالمجموعات  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
اعتذار لكل اعضاء زهرة حديش للغلق الموقت للفرعين الترات الارترى و الاحبة المقتربين بسب قيد الانشاء

شاطر | 
 

 عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
nada
100
100


عدد المساهمات : 147
تاريخ التسجيل : 04/12/2010

مُساهمةموضوع: عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل   الثلاثاء أبريل 05, 2011 10:24 am

عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل

تابعوا الصور

1- كوب ماء 1- كوب سكر 1- كوب نسكافيه فاتح




نضع النسكافيه فى الخلاط ثم السكر ثم الماء

















قومى بخلط جميع المكونات لمدة دقيقة حتى يكون غليظ وكريمى القواوم












افرغى المحتويات فى اناء شفاف وضعيه فى الفريزر لمدة ساعة






ضعى معلقة فى كل كوب ثم اغلى الحليب و صبى على الخليط واتركيه ثم قلبيه
















وهكذا يكون لديك فنجان قهوة برغوة لذيذ الطعم
ولنبدا تعليم فن الرسم


وبعد أن قمتِ بإعداد رغوة بمنتهي السهولة يمكن استخدامها فى أي وقت ، تعلمي كيفية الرسم على "رغوة" النسكافيه

































إذا كنتِ موهوبة ومبدعة إليكِ مجموعة من الأفكار لتلهمك ببعض الأشكال الظريفة والمتنوعة بالكريمة والشيكولاتة.















الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
MIRAG
100
100
avatar

عدد المساهمات : 257
تاريخ التسجيل : 01/12/2010

مُساهمةموضوع: رد: عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل   الثلاثاء أبريل 05, 2011 5:09 pm



طريقه سهله وحلوه بس عايزه شوية ابداع فى ألأخرتسلم ايدك وإن شالله هأ طبقها


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
lula
100
100


عدد المساهمات : 137
تاريخ التسجيل : 08/12/2010

مُساهمةموضوع: رد: عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل   الأحد أبريل 10, 2011 10:19 am

اشكرك يا اخت ندى على هذه التفاصيل انا من محبى جميع انوع الكوفى و خاصا الايطالي و هذه الانواع يا اخت ندى هى طرق ايطالية لابد من شرب 3 فناجين يوميا فى المنزل و لى محبى الكوفيهات لابد من شربها فى ايطاليا لتتمتع فى شربها الاصلى يا اخت ميراج لماذا تطبيقيها و انتى ليست من محبى القهوة هذا على حسب ردكى فى القهوة العربية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
rahaf
100
100


عدد المساهمات : 109
تاريخ التسجيل : 08/12/2010

مُساهمةموضوع: رد: عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل   الإثنين أبريل 11, 2011 2:05 pm

يسلمو الايادى سوف اجربها بكرة انشاءالله لقد عجبتنى الطريقة انا كنت اضرب فيها بيدى Razz
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
MIRAG
100
100
avatar

عدد المساهمات : 257
تاريخ التسجيل : 01/12/2010

مُساهمةموضوع: رد: عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل   الإثنين أبريل 11, 2011 2:17 pm

scratch يالولا مشنااااااااااكى أنا قلت القهوه العرببه و الجبنه الارتريه الحاجات الثقيله والساده انا ماحبهم بس النسكافيه تخليطه بالبن وبعض النكهات المختلفه ماعندى مانع فيهم وبرضه ما بشربهم فى الحقيقه كثير علشان فيهم القهوه واللبن بس الوصفه هذه عجبتى وممكن فعلا اجربها لوطعمها حلو زى شكلها ولا لأه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
عشن انا بحب اوى الانسكافى جايبالكم موضوع طريقة عمل الانسكافى بالتقصيل الممل
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
زهرة حديش :: ركن المطبخ :: السلاطات والمشروبات-
انتقل الى: